Σχετικά με το Ανώνυμο κείμενο

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε και να στείλετε ανώνυμα κείμενα. Αυτό το κάνουμε γρήγορα, με ασφάλεια και προσεκτικά για το απόρρητό σας. Χιλιάδες άτομα σαν εσάς επιλέγουν την υπηρεσία μας καθημερινά και είμαστε ο πιο ανώνυμος πάροχος κειμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχετικά με το Ανώνυμο κείμενο

Γρήγορο, εύκολο και αξιόπιστο

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε και να στείλετε ανώνυμα κείμενα. Αυτό το κάνουμε γρήγορα, με ασφάλεια και προσεκτικά για το απόρρητό σας. Χιλιάδες άτομα σαν εσάς επιλέγουν την υπηρεσία μας καθημερινά και είμαστε ο πιο ανώνυμος πάροχος κειμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ανώνυμο κείμενο είναι ένα μήνυμα κειμένου SMS στο οποίο ο παραλήπτης δεν μπορεί να δει ή να αποκαλύψει από ποιον προέρχεται το μήνυμα. Ως αποστολέας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια λίστα με διάφορα φανταστικά ονόματα και αριθμούς τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πλήρης ανωνυμία

Η ανωνυμία είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στέλνουμε το μήνυμά σας εντελώς ανώνυμα. Ακόμη και το τραπεζικό σας αντίγραφο περιλαμβάνει μόνο το όνομα της εταιρείας μας: «Βανίλια». Αυτό διασφαλίζει ότι ο παραλήπτης δεν μπορεί ποτέ να εντοπίσει τίποτα που να οδηγεί σε σας. Φυσικά, δεν κοινοποιούμε στοιχεία πληρωμής ή τα μηνύματά σας σε τρίτους ή σε κανέναν για αυτό το θέμα. Τα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε δεν μπορούν ποτέ να γνωρίζουν ποιοι είστε ή τι έχετε στείλει.

Δεν κοινοποιούμε δεδομένα σε τρίτα μέρη, αλλά κάνουμε εξαιρέσεις σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως όταν απαιτείται από τον νόμο να συνεργαστούμε με μια αστυνομική έρευνα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στους όρους παροχής υπηρεσιών μας.

Ισχυρή πολιτική απορρήτου

Είμαστε ειλικρινείς και δεν έχουμε κρυφή ατζέντα, γεγονός που ενδέχεται να παρατηρήσετε από την πολιτική απορρήτου μας. Τα μηνύματά σας και όλα τα στοιχεία πληρωμής διαγράφονται αυτόματα από τα συστήματά μας.

Μόνο υποχρεωτικές πληροφορίες που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία της υπηρεσίας μας αποθηκεύονται προσωρινά. Όλες οι πληροφορίες διαγράφονται αυτόματα μετά από 18 μήνες.

Πάντα με ασφάλεια

Είναι σημαντικό για εμάς το μήνυμά σας να είναι εμπιστευτικό. Γι' αυτό επιβάλλουμε τη μέγιστη ασφάλεια. Το μήνυμά σας αποστέλλεται στους διακομιστές μας μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης TLS. Στη συνέχεια, το μήνυμα αποθηκεύεται με ασφάλεια και αποστέλλεται ανώνυμα στον παραλήπτη. Οι διακομιστές μας πληρούν όλους τους κανονισμούς ΤΠ, ασφάλειας και απορρήτου. Βρίσκονται στην Ευρώπη και, ως εκ τούτου, προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή προστασία.

Υπεύθυνη αποστολή μηνυμάτων

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το μήνυμα SMS που δημιουργείτε και στέλνετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμμορφωθούμε και δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε με ό, τι θέλετε να στείλετε.

Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής σχετικά με τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό, και τα ανεπιθύμητα, προσβλητικά ή απειλητικά κείμενα. Σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα σας εμποδίσουμε να χρησιμοποιήσετε την ανώνυμη υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων.

Με λίγα λόγια

  • Εύκολο στη χρήση σε iPhone, Android, tablet και φορητό υπολογιστή.
  • Λάβετε επιβεβαίωση του χρόνου παράδοσης.
  • Υποστήριξη Emoji και μεγάλων κειμένων.
  • Χρησιμοποιήστε έως 1.224 χαρακτήρες στο κείμενό σας.
  • Κάθε κείμενο έχει εφάπαξ χρέωση ύψους 1,49 €.
  • Πληρώστε με ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή Apple Pay.
  • Χωρίς επιπλέον χρέωση για διεθνή κείμενα.
Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αποστολή μηνυμάτων