Πώς μπορώ να στείλω ένα ανώνυμο μήνυμα;

Εδώ και καιρό αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κάνεις μια πλάκα στους συναδέλφους σου ή να δηλώσεις τον έρωτά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει —με ασφάλεια και ανωνυμία, φυσικά. Πώς λειτουργεί, λοιπόν, μια υπηρεσία ανώνυμων μηνυμάτων; Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας.

Επίλεξε ένα φανταστικό όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου

Ένα ανώνυμο μήνυμα δεν θα ήταν ανώνυμο αν ο παραλήπτης μπορούσε να δει ποιος έστειλε το μήνυμα. Το πρώτο βήμα έχει σημασία: Σκέψου ένα φανταστικό όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου.

Δεν έχεις έμπνευση; Έχουμε φτιάξει μια χρήσιμη λίστα με ονόματα και αριθμούς τηλεφώνου απ' όπου μπορείς να επιλέξεις. Μπορείς να εισαγάγεις αυτά τα στοιχεία στη σελίδα παράδοσης.

Ο παραλήπτης θα δει το όνομα και τον αριθμό που επέλεξες, και θα φαίνεται ότι το μήνυμα έχει σταλεί από αυτό το άτομο ή τον αριθμό.

Μηνυμα με αποκρυψη

Γράψε το μήνυμά σου

Με όριο 1.224 χαρακτήρες, έχεις αρκετό χώρο για να πεις ό,τι θέλεις να πεις. Προτιμάς τα emoji; Κανένα πρόβλημα, υποστηρίζουμε αυτές τις μικρές φατσούλες, επίσης!

Αν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, μπορείς πάντα να τη βρεις στο blog μας. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα μηνύματα, προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ερωτικά μηνύματα και γράμματα στον Άγιο Βασίλη.

Επίλεξε ώρα παράδοσης

Μπορείς να στείλεις το μήνυμά σου οποιαδήποτε στιγμή εσύ θέλεις. Φυσικά, έχεις και την επιλογή να στείλεις ένα άμεσο μήνυμα. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου πατήσεις «αποστολή», το μήνυμά σου θα παραδοθεί στον αριθμό τηλεφώνου που επέλεξες.

Θέλεις το μήνυμά σου να παραδοθεί αργότερα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να επιλέξεις την ημέρα και τη συγκεκριμένη ώρα που θέλεις να σταλεί το μήνυμά σου. Θα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια το μήνυμά σου μέχρι τότε, και θα λάβεις μια επιβεβαίωση όταν αυτό έχει παραδοθεί. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι το μήνυμά σου έχει αποσταλεί.

Διεθνής αποστολή μηνυμάτων

Η υπηρεσία μας ανώνυμων μηνυμάτων δεν περιορίζεται στην Ελλάδα. Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στη Γαλλία, τη Γουατεμάλα ή την Ινδία; Κανένα πρόβλημα. Στείλε ανώνυμα μηνύματα εύκολα, σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο —χωρίς επιπλέον κόστος.

Η αποστολή μηνυμάτων σε άλλες χώρες είναι το ίδιο εύκολη και ασφαλής όσο και η αποστολή μηνυμάτων τοπικά, ενώ δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος. Θα πρέπει να εισαγάγεις τον κωδικό της χώρας μπροστά από τον αριθμό —για παράδειγμα, +49 για Γερμανία.

Επιλογές πληρωμής

Η πληρωμή ολοκληρώνεται με δύο κλικ μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή Apple Pay. Για ένα μήνυμα με έως και 160 χαρακτήρες, το εφάπαξ κόστος είναι 1,49 €. Για κάθε επιπλέον 150 χαρακτήρες, το κόστος είναι μόλις 0,50 €. Δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση στον παραλήπτη.

Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία μας δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι 100% ασφαλής, προστατευμένη, γρήγορη και, σύμφωνα με τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας (που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους), εξαιρετικά καλή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στο ιδιωτικό σου απόρρητο!

Έχεις ερωτήσεις; Μη διαστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου