Πώς λειτουργεί η ανώνυμη αποστολή μηνυμάτων;

Ένα ανώνυμο μήνυμα κειμένου είναι ένας ειδικός τύπος μηνύματος όπου μπορείτε να επιλέξετε τον αποστολέα, τον παραλήπτη, το μήνυμα και την ημερομηνία άφιξης του. Είναι εύκολο να στείλετε ένα ανώνυμο μήνυμα κειμένου μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Μπορείτε να εισάγετε ένα όνομα ως αποστολέα — για παράδειγμα, τη λέξη ανώνυμο — ή να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου άλλου για να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου. Εσείς οι ίδιοι επιλέγετε τον αποστολέα.

Κάντε μια αστεία φάρσα με ένα ψεύτικο μήνυμα!

Για παράδειγμα: Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου σε ένα φίλο με την μυστική του αγάπη ως αποστολέα. Ο πραγματικός αποστολέας δεν μπορεί να ανιχνευτεί. Θα φανεί σαν το μήνυμα να έχει σταλθεί από τον αποστολέα της επιλογής σας. Είναι σαν να στέλνετε ένα γράμμα με όνομα στο φάκελο ενός άλλου αποστολέα. Είναι εκπληκτικό αν θέλετε να κάνετε μια καλή φάρσα!

Πώς να στείλετε ένα ανώνυμο μήνυμα κειμένου

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου. Ο αποστολέας του ψεύτικου μηνύματος μπορεί να είναι ένα όνομα ή ένας τηλεφωνικός αριθμός. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα αμέσως ή αργότερα από την επιλογή σας. Επίσης χρειάζεται να εισάγετε ένα διεθνές κωδικό πρόσβασης για κάθε αριθμό κινητού: Για παράδειγμα, +355 για την Αλβανία. Μπορούμε να στείλουμε μηνύματα κειμένου σε περισσότερες από 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Γερμανίας. Μόλις έχετε γράψει το μήνυμα κειμένου σας, θα το στείλουμε με ασφάλεια και εντελώς ανώνυμα.

Ο αποστολέας του μηνύματος

Έχετε δύο επιλογές για τον αποστολέα του μηνύματος κειμένου: ένα όνομα (σύντομο κείμενο) ή ένα τηλεφωνικό αριθμό. Για παράδειγμα 690 1234567 (ένας αριθμός κινητού) ή Ανώνυμο (ένα όνομα). Αν επιλέξετε να εισάγετε ένα όνομα σαν αποστολέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο γράμματα. Για τον παραλήπτη, θα φανεί σαν το μήνυμα κειμένου έχει σταλεί από τον αποστολέα που εσείς διαλέξατε.

Κόστη αποστολής

Η αποστολή SMS κοστίζει 1,19 € ανά μήνυμα. Ένα μακροσκελές SMS με πάνω από 160 χαρακτήρες κοστίζει 0,50 € περισσότερο για κάθε επιπλέον μήνυμα. Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal, Apple Pay, Google Pay ή πιστωτική κάρτα. Είναι μια και μοναδική πληρωμή, και δεν υπάρχει καμία συνδρομή στην υπηρεσία. Ο παραλήπτης του μηνύματος κειμένου δεν θα χρεωθεί.

Είναι τόσο εύκολο! Αν έχετε ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου
Επικοινωνήστε μαζί μας