Πώς να Στείλετε Μήνυμα σε Κάποιον που σας Απέκλεισε στο Facebook

Σας έχει αποκλείσει κάποιος στο Facebook Messenger; Αν ναι, δεν θα μπορέσετε να συνομιλήσετε μ' αυτό το άτομο ή να το καλέσετε. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να παρακάμψετε αυτόν τον αποκλεισμό.

Πώς να Στείλετε Μήνυμα σε Κάποιον που σας Απέκλεισε στο Facebook

Παράκαμψη αποκλεισμού Facebook Messenger

Αν θέλετε να μιλήσετε επειγόντως με κάποιον που σας έχει αποκλείσει στο Messenger, υπάρχει ευτυχώς ένας άλλος τρόπος. Με ένα απλό τέχνασμα, ένα μήνυμα που αποστέλλεται μέσω SMS θα παραδοθεί και πάλι. Πληκτρολογείτε το μήνυμά σας σε αυτόν τον ιστότοπο και το στέλνετε ως μήνυμα κειμένου με τον δικό του χρόνο παράδοσης και με διαφορετικό αποστολέα.

Δεδομένου ότι δεν στέλνετε το μήνυμα κειμένου από τον δικό σας αριθμό, το μήνυμα θα παραδοθεί ως συνήθως. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να γράψετε "Ανώνυμος" ή "Μυστικός" ως αποστολέας. Δεν έχει σημασία αν έχετε αποκλειστεί στο Facebook Messenger ή οπουδήποτε αλλού. Ένα μήνυμα κειμένου με έναν ανώνυμο αποστολέα θα παραδίδεται πάντα.

Μηνυμα με αποκρυψη

Όπως και στο Messenger, θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν παραδοθεί το μήνυμα. Θα λάβετε μια ειδοποίηση με τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείτε να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα κειμένου και να τα παραδίδετε την ώρα που επιλέγετε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί! Ωστόσο, σας ζητάμε να είστε πάντα φιλικοί απέναντι στον παραλήπτη.

Η ταυτότητά σας παραμένει μυστική

Κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει το μήνυμα κειμένου σας, εκτός αν αποφασίσετε να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας στο ίδιο το μήνυμα. Αντιμετωπίζουμε τα δεδομένα σας με εμπιστευτικότητα. Δεν θα μοιραστούμε τα στοιχεία σας με κανέναν. Μετά από λίγο χρόνο, το σύστημά μας διαγράφει αυτόματα όλα τα μηνύματα και τα αντίστοιχα δεδομένα τους. Επομένως, το απόρρητό σας είναι εγγυημένο.

Εγγυημένη παράδοση

Κάθε μήνυμα κειμένου που στέλνετε έχει ένα εφάπαξ κόστος 1,19 €. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal ή μέσω Bitcoin. Επομένως, η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν, αλλά σε αντάλλαγμα είναι εγγυημένη η παράδοση του μηνύματός σας. Μετά από κάθε αποστολή μηνύματος θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παράδοσης με τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Τώρα ξέρετε πώς λειτουργεί. Δοκιμάστε το ή ανατρέξτε στο άλλο μας άρθρο για να μάθετε πώς ακριβώς λειτουργεί το ανώνυμο κείμενο.

Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αποστολή μηνυμάτων